Veterinär Göteborg

Våra veterinärer i Göteborg finns för dig och ditt djur

Träffa din veterinär i Göteborg när du och din katt eller hund behöver det, på en tid och plats som passar er. Vi finns lokalt nära dig i Göteborg.

Erfarna veterinärer med svensk & tysk veterinärlegitimation. Ingår ofta i försäkringen. Enkelt & tillgängligt. Öppet 24/7, alla dagar. Undvik onödiga resor. På min veterinärklinik garanterar jag största möjliga omsorg för ditt djur, oavsett situation.

Veterinär i närheten dygnet runt, ring 031-288520

Katt hos veterinär i Askim.

Katt Veterinär i Göteborg

Syd-Väst Kliniken Hund o. Katt i finns i Göteborg. Jag strävar efter att alltid ge snabb och professionell hjälp. Om vi tar prover på din katt eller hund brukar de flesta prover besvaras samma eller kommande dag. Speciella prover såsom antikroppar mot fästingburna sjukdomar tar några dagar. Du kan nå mig dygnet runt, vid en olycka eller om du känner dig orolig över någonting.

Läs mer
Hund undersöks hos veterinär i Askim.

Hund Veterinär i Göteborg

Om din hunds sjukdom eller skada inte är av akut önskar vi att tid  bokas, När det är mycket brådskande är det bra om vår veterinär meddelas att en akut sjuk hund är på väg till oss på Syd-Väst Kliniken. Vid akutbesök tillkommer akut- och jouravgifter.

Som kund hos mig kan du nå mig dygnet runt.

Läs mer
Hund hos veterinär i Askim.

Akut jourveterinär i Göteborg

Vi erbjuder akut jourmottagning för ditt sällskapsdjur och har vi er journal i vårt journalregister är ni välkomna att ringa på 031-288520 när ni vill, vi finns alltid tillgängliga för dig och ditt djur. Det finns inga dumma frågor, bara dumma svar. Som kund hos mig kan du alltid nå mig dygnet runt..

Läs mer

Vi tackar våra kunder för våra recensioner på Google

" En väldigt bra veterinär, enkel att ha och göra med, väldigt kompetent och trevlig."

Daniel Lindquist

" Jörg är en helt fantastisk veterinär! Vill aldrig behöva gå någon annan stans med mina tre katter! Vi har flyttat en bit bort men åker gärna de extra milen för att få gå till någon som på riktigt bryr sig om våra djur och om oss!
Han är verkligen guld värd! "

My Söderström

Hund + Katt, Husse + Matte - välkomna till Syd-Väst Kliniken. Din veterinär i trakten Nya Hovås, Billdal, Kullavik, Askim, Sisjön och Västra Frölunda. Här får du hjälp med allt från ID-märkning till tandvård och operationer. Som kund kan du ringa oss dygnet runt när du behöver en akut jourveterinär.

Adress

Klåvavägen 22

436 55 Hovås

1 km norr om Billdal

Västra Götalands län

Läs vår integritetspolicy här 

Öppettider

Måndag – Torsdag

8.00 – 12.30 & 15.00 – 17.30

Fredag

8.00 – 12.30 & 15.00 – 17.00

Eller enligt överenskommelse