Om veterinärkliniken

Välkommen till Syd-Väst Kliniken Hund + Katt i Hovås. Din personliga djurklinik i Göteborg. Här får ditt djur vård med största omtanke. Jag värnar om dig och ditt husdjur, du kan alltid känna dig trygg att ha mig som veterinär.

Som kund hos mig är jag alltid tillgänglig för dig och ditt husdjur. Du kan nå mig dygnet runt, vid en olycka eller om du känner dig orolig över någonting.

Jag strävar efter att alltid ge snabb och professionell hjälp.

Om vi tar prover på din katt eller hund brukar de flesta prover besvaras samma eller kommande dag. Speciella prover såsom antikroppar mot fästingburna sjukdomar tar några dagar.

 

Foder för hund och katt

Hos oss har du även möjlighet att köpa foder till din katt eller hund. Vi lagerför foder från SPECIFIC och beställer gärna hem åt er om ni önskar det. Vi har även smakgaranti på fodret vi säljer.

 

Produkter för din hund och katt

Samarbete och produkter från Dr. Baddaky  exempelvis ögon- och öronrengöring, shampoo. Kontakta oss eller besök veterinärkliniken för att se hela vårt utbud.

Kontakta mig

Önskar du att vi ringer upp dig?

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi återkommer vardagar 08,00-17,00. 

 

OBS! Tidsbokning & av- eller eller ombokning!

Bokning tid, av- eller ombokningar sker endast via telefon under våra öppettider. 031-288520

Kund sedan tidigare
Ny kund
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Syd-Väst Kliniken att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.